Bag portalen

Citizen Science Portalen er Citizen Science Netværkets ansigt udadtil. Portalen gik i luften i juni 2018 som et samarbejde mellem Julie Koch Sheard og Gitte Kragh. På European Citizen Science Association konference in Geneve samme år blev en gruppe danske deltagere enige om, at der var behov for et nationalt netværk. Netværket er stadig under etablering, men Citizen Science Portalen er inkorporeret i netværket som en fælles portal for citizen science projekter, som folk bosiddende i Danmark kan deltage i.

For informationer, diskussioner og erfaringsudveksling indenfor citizen science i Danmark kan du tilmelde dig Citizen Science Netværkets mailingliste (via Googlegruppe): https://groups.google.com/forum/#!forum/citizensciencedk. Citizen Science Netværket er også at finde på Twitter @citsciDK, Facebook https://www.facebook.com/citsciDK og LinkedIn www.linkedin.com/groups/12091033

Adminstratorer

Julie.pngJulie Koch Sheard, adminstrator
Ph.D.-studerende, CMEC, Statens Naturhistoriske Museum

Jeg er forsker på Citizen Science projektet Myrejagten, hvor jeg engagerer børn og unge i forskning. Før det arbejdede jeg med invasive arter, så som mårhunden og rynket rose. Med denne side håber jeg, at kunne dele min glæde for naturen, biologi og forskning med resten af Danmark.

 

 

Gitte_rundGitte Kragh, administrator
Senior Research Manager, Earthwatch Europe

Jeg arbejder med citizen science generelt, i skoler og firma-samarbejder. Min PhD fokuserede på, om frivilliges motivation og trivsel kan indvirke på resultaterne af naturprojekter, de er involverede i. Jeg har de sidste 20 år arbejdet som frivillig og ledet frivillig-projekter rundt omkring i verden.

 

 

Forfattere

Cecilie Svenningsen
Ph.D.-studerende, CMEC, Statens Naturhistoriske Museum
Projekter: Insektmobilen

Maria Kvium
Syddansk Universitet
Projekter: Et sundere Fyn

Thomas Eske Holm
Naturbasen
Projekter: Atlasprojekterne Danmarks Karplanter, Danmarks Biller, Danmarks Svirrefluer 2.0, Danmarks Padder og Krybdyr, Danmarks Guldsmede, Danmarks Dagsommerfugle 2.0