Opstart af netværksgruppe for biodiversitet, natur og miljø

BEMÆRK NY DATO: 17. september, kl. 13-15.

Første skridt mod en national undergruppe af citizen science netværket med fokus på biodiversitet, natur og miljø er taget. Center for Makroøkologi, Evolution og Klima invitere til opstartsmøde d. 17. september kl. 13-15 i København.

Læs den fulde Invitation herunder:

Kære alle

Vi vil gerne starte en netværksgruppe for alle de aktører i Citizen Science Netværket, der beskæftiger sig med, eller er interesserede i, citizen science i en biodiversitets-, natur- og miljøkontekst.

Målet er at samle og dele erfaringer og ideer på tværs af organisationer og projekter inden for fagområdet. De langsigtede mål er at styrke forsknings- og formidlingskvaliteten af citizen science projekterne og at skabe grundlag for nye projekter og ansøgninger på tværs af vores forskellige institutioner.

Hvis du/I gerne vil tilmeldes netværksgruppen, så skriv til Julie Koch Sheard (julie.sheard@sund.ku.dk). Vi afholder opstartsmøde torsdag den 17. september kl. 13-15 på Center for Makroøkologi, Evolution og Klima (CMEC) i København med mulighed for digital deltagelse også. Til opstartsmødet vil vi diskutere og fastlægge gruppens organisering, arbejdsform og leverancer. Mere information vil blive meldt ud senere.

CMEC vil være sekretariat for gruppen og har afsat interne ressourcer til at stå for facilitering, mødeindkaldelser mv. Vi forventer at indkalde til to årlige møder.

Jeg håber, at I vil støtte op om initiativet, så vi sammen kan styrke vores arbejde med citizen science, biodiversitet, natur og miljø.

Venlig hilsen,
Carsten Rahbek

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.