Havblitz

Du kan være en af de 200 medlemmer af Danmarks Naturfredningsforening der skal hjælpe Danmarks Naturfredningsforening og forskere på Aarhus Universitet med at kortlægge havets biodiversitet i Danmark gennem en havblitz. Eventet finder sted d. 29. september dette år. Vandprøverne vil blive undersøgt for miljø-DNA som er små molekyler, der efterlades i havet af blandt andet dyr og alger. Dermed kan forskerne med bare en vandprøve se hvilke fiskearter, der er i havet omkring dig.

Resultaterne vil blive offentliggjort på havblitz.dk, så alle kan følge med og blive klogere på, hvad der gemmer sig under overfladen.

Læs mere om projektet på havblitz.dk

Målgruppe: Medlemmer af Danmarks Naturfredningsforening
Emner: Biodiversitet. Hav
Tidsperiode: 29-09-2019
Organiseret af: Danmarks Naturfredningsforening og Århus Universitet

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.