4. juni: Stiftende møde for det danske citizen science netværk

Kære alle,

Vi vil gerne invitere til et stiftende møde for det danske citizen science netværk. Dette møde følger op på opstartsmødet den 1. februar, som viste, at der er stor interesse og entusiasme for et dansk netværk. Alle er velkomne, og tilmelding skal ske her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2g9biYvPHYY13zUzhHqct2oW9vIGTy5pWWOaexHtVWnSiKw/viewform?usp=sf_link senest 26. maj. Deltagelse er gratis, men pga. forplejning så er tilmelding og eventuel afmelding igen nødvendig – på forhånd tak!

Det primære formål med dette møde er at diskutere og blive enige om en potentiel 5-årig strategi for netværket i forbindelse med at fremme citizen science i Danmark. Hvilke emner inden for citizen science kræver afdækning? Hvordan kan netværket støtte opstarten og udførelsen af projekter og udbrede kendskabet til citizen science i Danmark? Hvor tit skal der afholdes citizen science konference? Hvordan sikrer vi den kortsigtede og langsigtede eksistens af netværket (forankring mm.).

På baggrund af jeres interesse, videre intern snak og snak med danske fonde mener vi, at der er et behov for et sådant netværk, og derfor vil outputtet af dette møde være en udarbejdelse af en fondsansøgning.

Hvor: Philoteket, SDU, Odense
Hvornår: 4. juni kl. 10-15

Dagsorden inkluderer:

9:30:  Kaffe, inden start kl. 10

  • Opdatering på Citizen Science Symposium 7. oktober 2019 (se også mere information her: https://citizenscience.dk/symposium-2019, opdateres løbende)
  • Videokonference indlæg fra to citizen science netværk fra udlandet, der vil fortælle om deres organisation og opstart
  • Diskussion af mulige strukturer og formål for det danske citizen science netværk.
    • Denne diskussion starter på mailing-listen inden mødet, da vi ønsker at bruge det meste af tiden på mødet til fondsansøgningen

Frokost & mulighed for at netværke

  • Diskussion af fondsansøgning til opstart af netværket
    • Hvem, hvad, hvor, hvorfor, osv., bl.a. Hvad er formålet? Hvem er mulige partnere / interessenter? Hvor kan netværket placeres? Osv.

15:00 Mødet slutter

Endelig dagsorden og praktiske informationer følger efter tilmelding.

******* Vi forventer, at diskussionerne starter på mailinglisten allerede nu, så tilmeld dig, hvis du vil være med: https://groups.google.com/forum/#!forum/citizensciencedk!! *******

Netværket har allerede en hjemmeside (citizenscience.dk), mailingliste (https://groups.google.com/forum/#!forum/citizensciencedk), LinkedIn gruppe (https://www.linkedin.com/groups/12091033), Twitter konto (@citsciDK) og Facebook gruppe (www.facebook.com/citsciDK) – deltag gerne!

Send gerne invitationen videre i dit netværk!

Vi håber, du vil være med på mailinglisten og på dagen, og vi ser frem til gode diskussioner!

Med venlig hilsen,
Thomas Kaarsted, Anne Kathrine Overgaard, Julie Koch Sheard og Gitte Kragh

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.