Litteraturen rykker ud

På SDU løb Citizen Science projektet ‘Litteraturen rykker ud’ af stablen i efteråret 2018. Dette projekt omhandlede narrativ medicin (litteratur), hvilket er et relevant emne at berøre, da det blandt andet beskæftiger sig med, at flytte borgerens opfattelse af sundhed og sygdom.

Formålet med projektet var at involvere borgere i læsning, tolkning og refleksion af litteratur. Dette foregik via læse- og skriveværksteder, hvor borgere blev engageret til at foreslå litteratur, som gav mening for dem ift. sundhed/sygdom.

Dette projekt bestod af 3 litterære værksteder, hvor sundhedsprofessionelle såvel som borgerne selv drøftede litteraturens betydning og muligheder i forhold til sundhed og sygdom.

Herudover blev en fælles platform etableret i form af en blog på TV2/Fyn hvor projektets deltagere kunne drøfte litteratur. Læs mere her: https://www.tv2fyn.dk/artikel/hospitalets-verden

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.