DM i CykelCross på Campus Odense

DM i CykelCross på Campus Odense ved SDU den 12-13 januar 2019
 
DM i CykelCross skal i 2019 afholdes på Fyn – og hvor finder man det bedste terræn på Fyn, når man ikke vil gemmes væk i en skov? Det gør man på Campus Odense, hvor det urbane miljø kombineres med naturelementer. Derfor holdes DM på Campus Odense i SDUs nordlige ende, hvor cykelcross’erne kan konkurrere og vise deres sport til andre interesserede.
 
For SDU er det oplagt at vise vores interesse i idræt, sport og bevægelse samt tydeliggøre, at SDU er byens og regionens universitet, der fungerer i samspil med samfundet. Og for Campus Odense er det en mulighed for at vise foreninger, at vi sammen kan udvikle og bruge det store naturområde, som udgør Campus Odense – og gerne inspirer andre til at indgå i dialog og samarbejde om brugen af området til bevægelse, leg, udvikling og meget mere.
 
I forbindelse med DM inviterer vi foreninger, der er interesseret i at bidrage til at udvikle og bruge området til VIP-lounge søndag den 13.1 kl. 13-15.
Tilmelding til VIP-lounge: Anne Kathrine Overgaard, ako@sdu.dk
 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.