Et Sundere Fyn

Et Sundere Fyn er et Citizen Science-projekt, hvor Syddansk Universitet, Odense Universitets hospital og TV2/Fyn ønsker at involvere og engagere borgere i forskning og prioriteringen heraf. De involverede borgere får i dette projekt mulighed for at møde forskere og i den forbindelse kan de drøfte forskningsprojekterne  og endelig stemme på, hvilket der skal føres ud i livet med 1 mio. kr. 

Et sundere Fyn så for første gang dagens lys i 2017 hvor OUHs forskningsråd nøje vurderede forskningshøjde og realiserbarhed og herved udvalgte fire forskningsprojekter.  Herfra var det op til borgerne selv at drøfte og vurdere hvilket projekt der skulle vinde 1 mio. kr. 

Læs mere på: Et Sundere Fyn

Målgruppe: Alle
Emner: Sundhed
Tidsperiode:
Organiseret af:

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.