„Tell us!“ — about accidental injuries.

„Tell us!“ — about accidental injuries – „Fortæl os!“ – Om ulykkesskader

Du spørger, vi lytter!

Hvem ved bedst hvordan man undersøger og behandler traumatiske trafik-, sports- eller arbejdsskader? Svaret er: Folk der arbejder med disse på daglig basis – f.eks. læger, terapeuter, sygeplejersker eller overordnede. Men patienterne selv har også fået førstehåndskendskab som er nyttig for forskning, men ikke er blevet hørt – endnu.

”Tell us!” (Fortæl os) har til formål at inspirere en ny og innovativ form for forsknings aktiviteter om hvordan man diagnosticerer, behandler og genoptræner ulykkesskader. Vi tror at din viden er værdifuld og vigtig for os og vores forskning. Vi vil gerne vide hvad du gerne vil vide.

Hvordan kan jeg deltage?
Det er meget nemt at deltage og kræver ingen forudgående kendskab til forskning. Det tager kun 10 minutter. Deltag med dine forskningsspørgsmål her: www.tell-us.online

Hvad skal jeg gøre?
1. Gå ind på hjemmesiden tell-us.online
2. Registrer dig
3. Indsend dit forskningsspørgsmål
4. Vær forsker

Målgruppe: Hvis du er over 18 år og enten har været ude for en ulykkesskade selv (patient) eller arbejde med diagnose, behandling og rehabilitering (eksperter som f.eks. terapeuter, sygeplejersker, læger) er du velkommen til at deltage.
Emner: ulykkesskader, helbred, traumatologi
Tidsperiode: Indtil 31. august 2018
Organiseret af: The Ludwig Boltzmann Society
Kontakt: Dr. Benjamin Missbach (benjamin.missbach@lbg.ac.at)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.