Insektmobilen

Har du nogensinde undret dig over, hvad det er for nogle insekter som rammer bilruden når du er ude og køre? Eller hvilke insekter der flyver rundt i dit nabolag? Er de store eller er de små, og foretrækker de skovens skygge eller de solrige enge? Nu kan du gå på jagt efter svaret og samtidig hjælpe forskerne med at blive klogere på de danske insekter.

Insektmobilen er et nyt forskningsprojekt ved Statens Naturhistoriske Museum, Københavns Universitet, som vil undersøge biodiversiteten af flyvende insekter i Danmark. I sommeren 2018 og 2019 vil mere end 150 frivillige samle flyvende insekter ved hjælp af store specialdesignede insektnet som monteres på taget af biler.

Læs mere på insektmobilen.dk

Målgruppe: Folk med kørekort til almindelig personbil
Emner: Insekter, fødenetværk
Tidsperiode: Sommeren 2018 og 2019
Organiseret af: Center for Makroøkologi, Evolution og Klima, Statens Naturhistoriske Museum

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.