Galaxy Zoo

 

Vær med til at klassificere galakser efter deres form. Galaxy Zoo er nok efterhånden verdens mest kendte Citizen Science projekt. Der findes ca. 100 milliarder galakser i den del af universet vi er i stand til at observerer. Hver galakse, indeholdende milliarder af stjerner, har haft et unikt liv. Men, bemærkelsesværdigt er det, at man kan få en masse viden om en galakse bare ved at kigge på dens form. Til gengæld ville det tage forskerne mange år at gennemgå alle de billeder der bliver taget af galakserne, derfor har de brug for din hjælp.

Læs mere og deltag: Galaxy Zoo

Målgruppe: Alle
Emner: Astronomi
Tidsperiode: Hele året. Har kørt i over 10 år
Organiseret af: Zooniverse

J1003351.36-003340.8_sdss_decals.gif   J094402.93+004556.2_sdss_decals.gif

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.